ТОВ "ЛЕНТАКС-ЮГ"
штучний шпон
   меламінова меблева крайка
    




Нещодавно в Південній Кореї було прийнято рішення про заборону реалізації фініш плівок з ПВХ. Причина — пожежа, в наслідок якої загинуло більше 100 чоловік, причому не від вогню, а від задухи, викликаної виділенням токсичних речовин в процесі горіння матеріалів з ПВХ.
Мимоволі пригадується прислів’я «все нове це добре забуте старе». Це стосується і облицювання на паперовій основі. Безумовно, вона поступається по міцності матеріалам з ПВХ, зате вона більш екологічна. Ще один плюс матеріалів на паперовій основі — їх більш низька ціна.
Йдучи в руслі сучасних тенденцій в галузі, компанія «Лентакс — Юг» прийняла рішення розпочати виробництво матеріалів для крайки на паперовій основі. 7 червня 2005 року підприємством була випущена перша партія продукції. На сьогоднішній день випускається меламінова крайка 40 кольорів і відтінків, з клеєм і без, п’яти типорозмірів — 19; 20; 21; 32 і 40 мм. Оперативність виробництва (гнучке зміна забарвлення і типорозміру) досягається за рахунок використання високошвидкісного імпортного обладнання виробництва Німеччини.
Порізочний верстат фірми Казрег має швидкість різання до 100 метрів / хв (1300-1400 м 2 / год). Він забезпечений електронною системою натягу укладальника, що забезпечує максимальну щільність змотування, а також лазерним слідкувальним пристроєм, що передає сигнал на плаваючу каретку змотувати вала, що дозволяє отримати рівну, постійної ширини крайку і захист її від поривів по всій довжині рулону.
Верстат Наго здатний наносити від 3 до 6 смуг клею одночасно в залежності від ширини крайки зі швидкістю до 80 м / хв (300 м 2 / год). Останні 1,5 року на верстаті використовується спеціальний валик з укрупненим малетою (сіткою), що виключає виступаніє клею по торцях ДСП.
На виробництві компанії «Лентакс-Юг» організований двоступеневий контроль якості, кожен ролик крайки клеймується штампом відповідального майстра, а також проходить перевірку ВТК. На підприємстві систематично ведеться технічне переозброєння і модернізація обладнання, йде пошук нових більш якісних матеріалів, що сприяє підвищенню якості та збільшенню обсягів продукції, що випускається. Наприклад, з самого початку випуску продукції підприємство вело підбір найбільш ефективних варіантів термоклею, що випускається в країнах Євросоюзу. Найбільш якісним, на думку замовників виявився клей марки MAKTHERM (Португалія). З квітня 2007 року «Лентакс-Юг» повністю перейшло на його використання.
У 2006 році попит на продукцію пердпріятія перевищив пропозицію в кілька разів. Для більш повного задоволення потреб замовників з березня 2007 року на підприємстві введено в експлуатацію лінію виробництва облицювального рулонного матеріалу ЛПРМ-1850МТ. Вона є найбільш досконалою на сьогоднішній день варіантом обладнання, завдяки своїй конструкції лінія забезпечує високі показники продуктивності і якості продукції. З її допомогою ведеться просочення декоративних паперів смолами, що містять меламін, з подальшою обробкою їх поверхні лаком і намотуванням в рулони.
Принципова новизна і ефективність роботи лінії заснована на впровадженні в її конструкцію ряду винаходів та інших технічних рішень, які відрізняють її від вітчизняних і иноземних аналогів (наприклад, фірми VITIS) наступним:
  наявністю пристроїв для автоматичної перезаправки рулонів на намотувальних і розмотувальних пристроях без участі операторів;
& Nbsp; & nbsp; застосуванням багатодвигунного приводу в поєднанні з варіаторами, ОБ’ЄДНАНА в систему синхронного регулювання, що працює з підвищеною точністю;
& Nbsp; & nbsp; оснащенням лінії приладами і датчиками, підключеними до центрального комп’ютера для управління обладнанням і контролю його основних параметрів, а так само контролю і регулюванню температури в окремих зонах сушильних камер, які визначають якість кінцевого продукту і зниження втрат вихідної сировини.
Введення в експлуатацію лінії моделі ЛПРМ-1850МТ, яка дозволила збільшити обсяг продукції, що випускається (меламінова крайка на паперовій основі) в 2 рази до 1000000м2 в місяць при середній лінійній швидкості основи 20 м / хв.
У планах підприємства — придбання і введення в експлуатацію лінії просочення рулонних матеріалів принципово нової конструкції, що дозволяють збільшити продуктивність техпроцесу при зниженні матеріальних витрат.

Видеосюжет с производства
не включен flash в браузере.

    • НОВИНИ


Мапа сайту
Copyright © 2011. All rights reserved.
Powered by IVK