Смужка крайки як важливий елемент оздоблення меблів

Хотілося б нагадати для потенційних клієнтів, що окрема гама кольорів меламінової крайки чудово імітує натуральний матеріал, бувши стилізованим під деревину. При цьому якість меламінової крайки, виробленої на підприємстві «Лентакс-Юг» (м.Миколаїв) абсолютно не поступається закордонним аналогам зважаючи на дуже тісну співпрацю з партнерами з «NewPattern» (Польща), а також власним інженерним розробкам. Крім внутрішнього ринку, поставки нашої крайки йдуть в країни ближнього зарубіжжя, такі як Казахстан, Білорусь і Росія. Також за останній час оздоблювальними матеріалами компанії «Лентакс-Юг» активно цікавляться покупці з країн Балтії та Молдови.

Не варто забувати важливий момент, що як в натуральному дереві, так і замінниках, що містять деревину, як ДСП, ДВП міститься формальдегід, що впливає на екологічність продукції і безпеку для здоров’я людини. Багато з нас, яки замовили нові меблі, відчували якийсь запах, що йде від меблів. Причиною даного запаху був формальдегід, а не свіже дерево. Вище зазначений пункт з повною відповідальністю був узятий до уваги менеджментом компанії «Лентакс-Юг» при виробництві меламінової крайки. На сьогоднішній момент меламінова смола, яка виступає базовим компонентом у виробництві крайки, містить менше 0,5 мг / м3 шкідливої ​​речовини. Є передумови до того, що в найближчому майбутньому ця цифра буде в цілому коливатися в районі абсолютного нуля. Тому можна зробити наступний висновок, що при обробці торцевих поверхонь меламіновою крайкою від «Лентакс-Юг», ви не тільки думаєте про красу інтер’єру, але і в першу чергу, про своє здоров’я.

За останній час наш асортимент розширився новими моделями меламінової крайки, серед них можна згадати: Горіх Степовий, Береза ​​Павіан, Груша Ферреро, Вільха Кримська, Вільха Карпатська, Береза ​​Ясна і Вишня Портофіно, де найбільшу популярність серед покупців в Україні та на пострадянському просторі заробили три останніх зразка крайки.

Сьогодні колірна палітра крайки, яка представлена ​​підприємством «Лентакс-Юг», практично не має обмежень, на будь-який смак, під будь-який інтер’єр, з дуже широкою сферою застосування: меблі для дому, торгових і офісних приміщень, спеціальних установ. Крайкова стрічка на паперовій основі призначена для обробки плоских і профільних країв, виготовлена ​​відповідно до ТУ У 21.1-33368349-001:2007.



Огигинал новости «Смужка крайки як важливий елемент оздоблення меблів»   -
«Lentax»   -